"Naiste võitlus"

Marta Breen, 124lk Tänapäev 2019
LV nr.35- Graafiline romaan


Alustuseks- mulle väga meeldis.
Selliseid raamatuid peaks kohe palju rohkem olema. 
Inimesed oleksid siis ka äkki palju targemad, see on ideaalne meetod anda kuiva infot arusaadaval ja meelelahutuslikul viisil edasi.
Mul on kahju, et ma seda raamatut enne eksamit ei lugenud, ma arvasin, et sellest pole tolku feminismi kordamiseks- väga vale eeldus! Raamatu jooksul käiakse üle kõik tähtsamad nimed ja kõik feminismi põhitegevussuunad. 




Kõik raamatu illustratsioonid olid ka vägevad. Sobiv stiil, võimaluse korral mõni nali, värvid väga jõulised, hästi valitud ja mitte liiga palju.

Murekoht kindlasti on raamatu hind- näiteks praegu Apollos 23,95. Kui see oleks unistuste raamat, ei tekitaks hind küsimust, sest ühekordselt selle summa leiaks. Küll aga tekitab see küsimust, kui raamat jääb pigem riiulisse seisma ja langeb samasse gruppi raamatutega, mis võiks seal olla sobiva tuju tulles lugemiseks-sirvimiseks, aga mida on kahjuks... omajagu. 
Aga eks raamatukogust laenutamine aitab ka ruumi kokku hoida :) 


Palun antagu ja tõlgitagu sellist kraami muudkui veel! :)
Lugemiseks soovitan kõigile! Kes muidu ei loe, siis nende jaoks on teksti vähe. Kes ilukirjandust ei loe, nende jaoks leidub fakte, tähtsamaid kuupäevi ja isikuid. Ja kes ilukirjandust eelistavad, nende jaoks on raamat kokku pandud sorava sisuga.
 

Comments

Popular Posts