"Kuhu kadus kõik see armastus?"

LV nr.7. Minu kõige uuem raamat. (Pidurdame ostuhimu! Raamat, mille ostsid raamatupoest (oksjonilt vms. kohast) viimasena. Kui jõuad enne lugemise lõpetamist uue raamatu osta, ei lähe see arvesse. Pead alustama uue raamatuga, et väljakutse teemat täita.)
Käbi Laretei, 216lk SE&JS 2008


Raamat Käbi Laretei päevikukatkenditega ja Ingmar Bergmani kirjadega Käbile. Raamat, millest saame lugeda tööst suhte nimel, samuti teineteisemõistmisest, lapsesaamisest ja raskustest suhtes. Materjalid päriselust on huvitavad lugeda. Kõike ei selgitata lahti, aga nii jääbki ära hilisem ning kõrvaline tõlgendus. 
Kujunduses on jäetud palju tühja ruumi. Nii läheb lugemine kiirelt ja tekivad sobivad mõttepausid.
Ilus raamat ja sobib hästi lugeda koos teiste raamatutega Käbi Lareteist või Ingmar Bergmanist.



Kuhu see armastus siis kaob? Või kas üldse kaob? Aasta alguses lugesin Käbi Laretei raamatut, kus oli tihti ikka ja jälle juttu Ingmar Bergmanist. Mulle tundub, et neis kahes oli midagi väga sarnast, mis ei saagi ära kaduda, sest on nende olemuses. Peale kevadise olen veel lugenud ja loen kindlasti veel. Mõlemad on olnud vägevad ja loomingusse kirglikult ja põhjalikult kiindunud isiksused. Ning olgu suhtepool, kuidas on, kindlasti on neilt midagi õppida.

Comments

Popular Posts