"Eesti kummituslossid"

LV nr.49- Midagi õudusulmest (horror) - välja arvatud Stephen King!
Jaak Juske, 58lk Randvelt 2018


Seda 58lk paksust raamatut ei tasu mingil juhul alahinnata!
Panin eile last magama ja sirvisin FBs lugemise väljakutses albumeid, et midagi head lugemiseks leida ja väljakutse läbimisele raamatuke lähemale jõuda. 


Jutud kummitustest ja ajaloost on alati põnevad. Raamatu alguses olid tuttavad lood, sest Hiiumaal olen käinud kohalikke jutte kuulmas ja telekast ka üht-teist olen kuulnud. Peale lugude saab teada, mis nendes kohtades ka praegu toimub.

Guugeldama ajas ka. Isegi keset ööd. Porkuni mõis on üks imeilus ja huvitav koht! Seda tahaks kindlasti oma silmaga ära näha. Ja ka teised huvitavad harjumaa mõisad pole ju kaugel. Kolga mõisas olen käinud, lugu oli tuttav juba Kättemaksukontorist. Sagadi mõisa... ma vist pole kunagi näinud... ja võrumaal asuvat mõisa, mille lähedal klooster oli, tahaks ju ka vaadata!

Raamat on kirjutatud lühidalt, aga info on sellisel mõnusalt kokkusurutud kujul ja kõike, mis kuuldud, saab meelde tuletada ja uusi killukesi mõnest teisest asjast ka juurde. Lugeda on mõnus ja loen Jaak Juske lastekaid kindlasti veel. Õhtujutuks nooremale ehk leiame midagi meelepärast.

Soovitan!

Comments

Popular Posts